Pakej Nikah

Di lokasi sekitar Selangor | Shah Alam, Kota Damansara, Bandar Utama, Sungai Buluh, Taman Tun Dr Ismail, Bangi, Serdang dan KL pakej lengkap nikah sanding 2020-2021 Pakej Perkahwinan Lengkap Selangor 2020-2021 Pakej Perkahwinan Lengkap Selangor Pakej Perkahwinan Lengkap Nikah & Sanding 2020 – 2021 | Kami menyediakan pelbagai venue / dewan / hall / ballroom di Kuala Lumpur dan Selangor untuk anda membuat pilihan tergantung pada bajet yang ada sediakan Pakej Nikah

Pakej Nikah Kami menyediakan pakej-pakej untuk anda nilaikan dari menu hinggalah kelengkapan majlis anda. Ada antara venue kami menyediakan pakej Golden Night Wedding yang bertemakan Garden Konsep Selain Venue event space atau ballroom, kami juga menyediakan pakej homestay/ Bungalow di mana pakej di sediakan termasuk bermalam selama 2h1m atau 3h2m, anda boleh adakan majlis nikah di sebelah malam dan resepsi esok hari nya. Semua venue Perkahwinan ini, menyediakan kemudahan secukupnya bagi menjalankan majlis perkahwinan anda. Selain Bungalow, kami juga menyediakan Pakej Perkahwinan di IDCC Shah Alam, Glass House Shah Alam, Banquet Hall dan venue-venue terpilih.

Destination Wedding Venues in Selangor

WEDDING PACKAGES

Pelbagai Pakej Pilihan Perkahwinan, Kami Menawarkan Dari Majlis Serba Sederhana Mampu Bayar Sehinggalah Ke Majlis Super Eksklusif Bergantung Kepada Kehendak Pelanggan. Kami Berpengalaman Menguruskan Ratusan Events, Maka Tenanglah Anda, Kelancaran Majlis Penting Anda Berada Dalam Tangan-Tangan Profesional.

Pakej Perkahwinan Dome/Hidang Style – Ada murah, Ada Mahal dan ada sedang-sedang ,Pakej Perkahwinan Lengkap Dewan akan termasuk, Busana Sanding L&P, 1x Andaman (Sanding), Kelengkapan Meja & Kerusi Tetamu, Meja Makan Beradab dengan Dekorasi, P.A. System, DJ, Pelamin Dewan, Flower Walkway, Red Carpet, Pintu Gerbang, Khidmat Catering, Hidangan Pengantin, Tea Corner, Set Dome VIP, Kek Kahwin dan lain-lain, Pakej 2020-2021

Maha suci Tuhan yang telah menciptakan pasangan-pasangan semuanya, baik dari apa yang ditumbuhkan oleh bumi dan dari diri mereka maupun dari apa yang tidak mereka ketahui.